Znanstveniki odkrili novo pritlikavi planet izven Pluton

Published by: 0

veliko kometov izvira iz Kuiperjevega pasu ali Oortov oblak, vendar je njihova ovalne orbite jih bodo povlecite na sonce, čeprav se na splošno šteje zunanje regije solarnega sistema je v glavnem sestavljena iz majhnih nebesnih teles, sestavljenih od Plutona.

Glede na poročanja tujih medijev, v družinsko fotografijo v sončnem sistemu, dodajanje novega obraza.
Poleg tega, da Pluton, so znanstveniki odkrili novo pritlikavi planet.
Glede na poročilo NPR je pritlikavi planet imenovan & ldquo; 2014UZ224 & rdquo;, s premerom okoli 530 kilometrov od Sonca približno 8,5 milijarde km.
Za primerjavo, največja Plutonova luna, premer Charon 1200 km in afelij od Sonca je 7,3 milijarde kilometrov.
Za 2014UZ224, na & ldquo; leto & rdquo; (pritlikavi planet o času, potrebnem za krog datum) je približno 1100.
Za primerjavo, Pluton na & ldquo; v & rdquo; le okoli 248 let.
Minor Planet Center potrdili tudi na novo odkrite predmete.

Michigan profesor astronomije na Univerzi David Gerdes povedal NPR, naprava znanstveniki Kamera se imenuje temna energija (DECam) odkril pritlikavi planet.
Vsi vemo, da se vesolje pospešeno širitev, in za tega mehanizma je vožnja znanstvenike, da pospeši širjenje tako imenovane temne energije.
Da bi razumeli, kaj je prišel, da je temna energija, so znanstveniki ustvarili posebej zanjo DECam za opazovanje galaksij in supernovo (eksplodira zvezda) gibanje proč od Zemlje v postopku, da bi dobili več namigov.
Druga se imenuje temna Survey energije (DES) programa.
Program bo uporabil podatke za opazovanje iz DECam ustvariti celotno vesolje & ldquo; & rdquo;, zagotoviti zemljevide in informacije o temni energetske raziskave.

DES je bil uporabljen za preslikavo temno snov sedaj (kar predstavlja 80% celotne mase vesolja, vendar je njihova prava narava je še vedno skrivnost) raziskave in najti predhodno nepriznanih predmete.
Po podatkih spletne strani opravil del DES deluje približno enkrat tedensko frekvenco več manjših območij na fotografijo ustrelil nebo je.
Zaradi tega je mogoče za nas, da bi nekaj novih odkritij.
Kljub navidezni premik zvezd in galaksij bomo vedno ostali v enakem položaju na nebu, relativno blizu Zemlje in sonca pojavila na nebu okoli izkušnjami teden ali nekaj tednov.

po NPR reči, pred nekaj leti, Gerdes zahteva nekaj dodiplomskih videti nepotrjena solarnih sistemov predmetov na nebu zemljevidu.
Gerdes je dejal, mu je nekaj težav.
Ker kljub večkratnim opazovanj volje regije, se interval med dvema pripomb ni določen.
Vendar študentje razvili ustrezen računalniški Ruan za obvladovanje nihanj v opazovanem obdobju, in uspešno prepoznal gibanje nebesnih teles.
NPR poročali, da pred in po raziskovalcev je trajala dve leti in se prepričajte, 2014UZ224 odkritje.
Čeprav je njegova orbita ni bil popolnoma odločen, da bo to odkritje znanstveniki pravijo, da verjamejo 2014UZ224 v sončnem sistemu od sonca v bolj oddaljeni nebesnega tretjino.

Pred tem odkritjem, dostop do notranjega sončnega sistema & ldquo; pritlikavi planet & rdquo; najmanjši nebesni ime Ceres.
To se nahaja v asteroidnem pasu med Marsom in Jupitrom.
Gerdes NPR, 2014UZ22 cigarettes store 4 povedal kot pritlikavi planet še vedno lahko bila malo premajhna, vendar pa je bil izročen Mednarodnemu astronomske zveze (ki pred pritlikavega planeta Pluton degradirani, da izpodbija odločitev) za določitev.
Solarni sistem štirje drugi pritlikavi planeti so bili potrjeni, vendar v skladu z izjavo NASA, znanstveniki menijo, da so lahko več deset sončnega sistema, in še več kot 100 predmetov na velikost pritlikavih planetov še ni odkril.

območje, ki je izven orbite Neptuna imenuje Kuiperjev pas.
To je področje, jed obliki je verjel, da vsebuje na tisoče poledenelih ali skalnate nebesnih teles.
Ko se to imenuje Oortov oblak, sferične regijo napolnjeno z ledeno ali skalnate nebesnih teles, zavit v preostalem območju sončnega sistema.
Veliko kometov izvira iz Kuiperjevega pasu ali Oortov oblak, vendar je njihova ovalne orbite jih bodo povlecite na sonce, čeprav se na splošno šteje zunanje regije solarnega sistema je v glavnem sestavljena iz majhnih nebesnih teles, sestavljenih od Plutona.
Še vedno ne izključuje, a bližini Neptune velikih planetov se lahko skriva tam.
Nedavne študije so pokazale, da je bila pot znana izven sončne predmetov sistema lahko pomeni, da & ldquo; obstoj; deveti planet & rdquo.
Študija bo vodila naša prizadevanja, da odkrijete nov planet s pomočjo teleskopa.