Ustanovljeno države prvo vesoljsko Asgardian

Published by: 0

Po britanski “Daily Mail” poroča 12. oktobra, 11. mednarodna ekipa znanstvenikov napovedala ustanovitev prvih držav v prostoru, imenovanih Asgardia, ki je namenjen za zaščito planet iz uničujočega asteroid vpliv, projekt
prvi koraki v naslednjem letu za začetek satelit.
Še več, od zdaj naprej, ljudje lahko prijavijo na spletni strani projekta Asgardia, prvi 100.000 registracijski bo Asgardia državljani.

Po vodja projekta, je dejal, z ustanovitvijo novega & ldquo; & rdquo, je državno lastništvo projekt prostora za ljudi in prostor, da ustvarite nov okvir za status kot samostojne države.
vodja ekipe je ustanovitelj mednarodnega letalskega raziskovalnega centra Igor Ashurbeyli, na 11. je objavila šokantno program, je na novinarski konferenci v Parizu.
Pripravljalna dela

Načrti moštvo bo uporaba najbolj napredne znanosti in tehnologije za ustvarjanje zaščitno pregrado vse človeštvo, umetnih ovir grožnjo iz vesolja ali naravno, pri čemer paket vsebuje UNM Clothing vesoljske smeti, sončne rakete, planete vpliv.
Ocenjuje se, da vesolje obstaja sledljiv do 20.000 kosov vesoljske smeti, prostor in se pomembno bo predstavljajo nevarnost za življenje na Zemlji.

gre po Ashurbeyli dejal, & ldquo; Asgardia je zrel in neodvisna država, v prihodnosti bo postala članica Združenih narodov, njen pomen je v obstoju mirni varovanja prostora, da bi preprečili spore na Zemlji razširila v vesolje.
& Rdquo;

Po mnenju profesorja Ram Jakhu z Univerze McGill v Kanadi, je dejal, & ldquo; upravljanja za vesolje, je vzpostavitev realnega in edinstvenega globalnega prostora pravne ureditve bistvenega pomena bo zagotoviti, da je raziskovanje vesolja
izvajajo na trajnostni osnovi, da je za miroljubne namene, ampak je tudi koristno za človeštvo, vključno s tistimi, ki živijo na Zemlji in v vesolju za prihodnje generacije.
& Rdquo;