Študije so pokazale, da fetalni srčni utrip prvič pojavil v prvih 16 dneh nosečnosti

Published by: 0

II & V statistični podatki kažejo, da je v Veliki Britaniji na vsakih 180 živorojenih otrok je bilo v enem primeru prirojene bolezni srca, ki je enakovredna novo 4000 leto, novi 12 bolniki s prirojeno srčno boleznijo vsak dan.

Po britanski Daily Mail poroča, da je v tem trenutku, nova študija kaže, da fetalni srčni utrip je prvič pojavil v prvih 16 dneh nosečnosti.
Starejše raziskovalci menijo, da je prvi človek ploda srčni utrip krčenje mišic, je v prvih 21 dneh nosečnosti.

Trenutno raziskovalno skupino za Oxford University je pokazala, da fetalni srčni utrip človek prej prvič, ta študija zagotavlja raziskave britanske Heart Foundation (BHF) financira.
Avtor študije, profesor Paul BHF – Riley (Paul Riley) je dejal, se trudimo, da bi bolje razumeli, kako razvoj srce, analiza dejavnikov, ki vodijo k plodovih srčnih napak se pojavijo pred rojstvom v maternici in kako popraviti srce odraslega prebivalstva, ki je
študija je pokazala, da je zdravljenje prirojenih pomoči zagotoviti nove sledi.

z iskanjem prvič kako srčnega utripa in kako proces razvoja težave s srcem, se lahko izognete bolezni srca v fazi nosečnosti.
Profesor Riley in ekipa upa, da to odkritje bi lahko popravilo poškodovanih mišic po srčnem napadu, srčni napad, lahko privede do srčnega popuščanja.

raziskovalna ekipa je pokazala prve srčni utrip laboratorijske zarodkov miško, in tako predvidoma prvič pojavil v srčni utrip človeškega ploda 16 dni po spočetju, študijo, objavljeno v “ELIFE” revijo.
Sporočeno je, da na vsakih 180 novorojenčki so bili v Veliki Britaniji je v enem primeru je bil diagnosticiran s prirojeno srčno boleznijo.