Shenzhou 11. bo začela 17. oktober

Published by: 0

Po CCTV citiral “Beijing Times” poroča 12. oktobra, se bo 11. posadko vesoljsko plovilo Shenzhou Program začela 17. oktobra ob Jiuquan Satellite Launch Center Long marca II raketa pomnožimo FY11 letalske skupine, sestavljene iz dveh moških astronavtov
sestavek.

poročali, da po Shenzhou 11 tirnico po orbiti fazne modulacije je srečanje in docking s Temple II sestavi montažo.
Astronavti izvajanje poskusov v Temple II.
Delovanje zbor na 30. dan, dva ločena, so astronavti vrnitev kapsula vrnila Siziwangqi glavno ciljno mesto.

Po uradni predstavitvi mikro-kanalni China Aerospace Science and Technology Group, 13. avgusta, 11. posadko vesoljsko plovilo Shenzhou-press Proces je končan, vse razvojno delo s tovarno, ki se prevažajo v Pekingu od Jiuquan Satellite Launch Center je območje začetek mesto za izvedbo končne montaže in testiranja.
Glavna naloga Shenzhou št

enajst posadko vesoljskega plovila je zagotoviti kadre in potrebščine Temple II prostor prevozne storitve v železniškem operacij, funkcij in oceno uspešnosti dodatno vesoljsko prometnega sistema, še posebej v orbiti vesoljske postaje
srečanje in docking tehnologija in prostor laboratorij Temple II po zaključku astronavtov sredi rezidenčnih zasidrana preizkus, da je sposoben izvajati kombinacijo ocenjevalne misije astronavti življenje, delo in varstvo zdravja zmogljivosti in astronavtov.

Temple II temelji na vesoljskem laboratoriju Temple En cilj izdelkov letalskih rezervnih izboljšali razvoj, v skupni dolžini 10,4 m, z uporabo JEM in viri kabina dva konfiguracijo kabine, v orbiti oblikovanje življenja ne manj kot 2 leti, je glavni
cigarettes store naloga je, da sprejme posadko dostop vesoljsko plovilo in tovor vesoljskega plovila, ki opravljajo prostor znanstvene poskuse, da se preveri izgradnjo vesoljske postaje in delovanje ključnih tehnologij, je pravi občutek prostora laboratorija prvi.

prejšnji 6. avgusta oziroma, za opravljanje templja II in Shenzhou 11. začetek misije in nosilno raketo Long March II FT2 Long March II F oddaljen enajst prispel v Jiuquan Satellite Launch Center, je to prvič, da so dva kroga
raketa prepeljejo začetek strani, da hkrati opravlja naloge.
Ta dva rakete po zaključku vsega razvojnega dela, ki ga v postopku pred izplutjem iz tovarne, na avgust 3 odhodu iz Pekinga, ki se prevaža po železniški promet Jiuquan Satellite Launch Center izstrelitve mestu.

15. september Kitajske Jiuquan Satellite Launch Center Long March II raketa uspešno Temple II FT2 prostor laboratorij uspešno v orbito, začetek popolnega uspeha.

dolgo dva F raketa je bila uporabljena za zagon s posadko vesoljskega plovila naše lastniške raketo, uživajte & ldquo; nebo & rdquo; ugled.
Izvedena 10 Shenzhou vesoljska plovila in raket poslanstvo 2. tempelj v 12 zagon misije, & ldquo; nebo & rdquo; dolgo F ohranja 100% uspeh.