Plemenite kovine iz zemlje pred 4.45 milijarde let, velik planet trčenja

Published by: 0

Znanstveniki že dolgo razmišljal na Zemlji

zlato in druge plemenite kovine se lahko oblikujejo v več majhnih primeru trka meteorit, vendar nova študija izpodbija teorijo, da je glavni trk Zemlje z drugega planeta Zemlja lahko proizvajajo vse plemenite kovine.

Po britanski Daily Mail poroča, da je dolgo časa, so znanstveniki predvidevali na Zemlji plemenite kovine (zlato in platina), ki je nastala v več majhnih meteorita trka, najpozneje pa študija izpodbija teorijo, da se Zemlja in drugi 4,45 milijarde let nazaj
velik trk Zemlje oblikovali plemenite kovine.

Najnovejše raziskave kažejo, da razvoj Zemljine nasilno trčenju dogodek v zgodovini veliko manj, kot je bilo pričakovano.
Tokyo Institute of raziskovalcev tehnologije, ki so odgovorni za študijo, so zgradili model računalnika, spremljanje in analiziranje procesa razvoju Zemlje 300 milijonov let po rojstvu.
To je nadaljevanje analize znanstvenik evolucija

Earth najdaljši razpon časa, rezultati kažejo, da misel oblikovanje večjega trka zemeljskih plemenitih kovin, in ne, kot je bilo dolgo doživela veliko majhnih meteorit trčenja.
Prisotnost višjih ravneh plemenitih kovin blizu površine Zemlje, ki je zelo presenetljivo, da znanstveniki, ki jih običajno mislijo plemenitih kovin depozitov v zemlji okrog notranjega jedra Zemlje.
Pred nastankom Zemlje

plemenitih kovin je & ldquo; po TLC & rdquo; teorija, ki pojasnjuje teorijo, da se Zemlja trčenje tujkov v času vašega heavy metal odlaganja v bližini zemeljske površine.
Obračanja & ldquo; po TLC & rdquo; ko teorija, Imperial College London geolog Matthias – Will Byrd (Matthias WILLBOLD) je poudaril, da je ta teorija nastala po notranjem jedru Zemlje, meteorit vpliv na Zemljo pred nastankom velikega dežja
plemenite kovine.
Te meteoriti vsebujejo zlato, plašč in celinsko skorjo napolnjena z veliko zlata.

Znanstveniki najnovejše računalniške simulacije Zemljo, Luno in Mars & ldquo; & rdquo, je koncentracija kovine šteje samo glavni trk Zemlje more biti vse plemenite kovine v.
Prepričani so, da je postopek pred 4.45 milijarde leti, Zemljina trk z drugim planetom pri oblikovanju Luni, Zemlja prinesla veliko plemenitih kovin.
Ta prejšnji & ldquo; po TLC & rdquo; teoretične perspektive v neskladju.

istem času, študirajo rezultati kažejo tudi notranji sončni sistem redko Cigars brand drugih plavin in materiala, kar kaže, da je lahko predčasno Earth bolj skromno, kot je bilo pričakovano miren.
Raziskovalci upajo, rezultati te raziskave v prihodnosti simulacije zgodnjega sončnega sistema.