NASA razvila “moč povoj”

Published by: 0

Po New Delhi, India TV spletni strani poročal 10. oktobra, ZDA vesoljska Administration (NASA) je razvil novo visokotehnoloških materialov, ki jih ustvarjajo bistveno pospeši celjenje ran.

poročali, da v breztežnosti v vesolju, pretok krvi v človeškem telesu in obstoj sveta razliko na Zemlji, pri celjenju ran Cheap Cigars zelo počasi v vesolju.
Tveganje za preživetje v vesolju, vesoljsko velike investicije, je možno, da se hitro celjenje ran v prostoru je pomembno.

dejal novi high-tech material poliviniliden fluorid (PVDF), njegov širok spekter uporabe, vključno celjenje ran.
Ko bo poliviniliden fluorid in druge površine (vključno s kožo) v stiku z izdela majhno količino toka.
Poskusi kažejo, da majhna količina toka pospešuje celjenje ran.

NASA Lang Geli raziskovalni center (Langley Research Center), višji materiala znanstvenik Xiao Qi (Emilie Siochi) je dejal, da je, ko je polivinilidenfluorida prilegati rane, se bo rana se uporablja kot podpora, pomagala pospešiti rano
celjenje.

Rusija & ldquo; satelitsko & rdquo; News omrežja so poročali, da je najlažji način za uporabo gaze zdrav, da pomaga pri preprečevanju okužbe, zagotavlja dodatno zaščito.

Nasa povedal, da lahko ta izum nadzorujejo premer vlaken, por gostoto in debelino vlaken, s čimer bi proizvedli vlaken ob nižjih stroških.

to & ldquo; generacija povoj & rdquo; se lahko uporabi tudi za ranjence na bojišču, končni kirurških bolnikov in druge hudo ranjenih.