Kurja očesa in žulji nove smernice za preprečevanje

Published by: 0

Cambridge University raziskovalci so prvi korak v novo metodo zdravljenja razvoja diabetes tipa 1, če bo uspešen, bi to pomenilo konec prenašati usodo bolezni vplivajo na redne injekcije inzulina, ki ga mnogi bolniki so otroci
.
diabetes

tipa 1 je ena izmed najpogostejših kroničnih bolezni otrok, hitro povečanje števila prizadetih ljudi vsako leto.
V Veliki Britaniji je bilo prizadetih okoli 400.000 ljudi, vključno z 29.000 otrok.
Pri sladkorni bolezni tipa 1, lasten imunski sistem telesa, da napaka, ki proizvajajo inzulin pankreasne celice znano, da so škodljiva, in s tem napad, jih uniči.
Rezultat je posledica pomanjkanja inzulina, mora glukoze v krvi se prevažajo v celico.
Brez inzulina, raven glukoze v krvi dvigne, kar kratkoročno in dolgoročno škodo, zato morajo bolniki sami injicirajo večkrat dnevno nadomestilo za insulina lahkoto.

V študiji, objavljeni v odprtem dostopu reviji “Public Library of Science & middot; Medicine” študija v Journal, ena raziskovalna skupina v Cambridge, ZDA Institute of Medicine / Wellcome Trust diabetikov laboratoriju vnetna drog privedli do modulirajo imunski sistem,
namen je, da se prepreči pacientove imunske celice napadejo celice, ki proizvajajo inzulin v svojih.

droge aldeslevkin, rekombinantni interlevkin-2 (- 2), sedanja visoka doza za zdravljenje nekaterih vrst ledvičnih tumorjev in kožnega raka.
aldeslevkin na veliko nižji odmerek, izboljša sposobnost regulatornih celic T (podskupinah imunskih celic), ki preprečuje imunski sistem izgubi nadzor in preprečevanje uniči lastne organe v telesu (avtoimunskimi).
Ključ do tega pristopa je

najprej določimo učinek enkratnega odmerka aldeslevkin v tip 1 diabetes podskupini.
Da bi to dosegli, je ekipa uporablja napredno načrtovanje eksperimentov z 40 bolnikih s sladkorno boleznijo tipa 1, s široko paleto imunskega nadzora, in ugotovili, da nekateri podmnožice odmerek poveča 10–20%.
Ti odmerki so lahko dovolj, da se prepreči, da imunske celice napadejo telo, vendar pa ne bo ovirala telesa naravni obrambni sistem, ki nas varuje pred preplavljajo bakterij ali virusna okužba je bistvenega pomena.

raziskovalci tudi ugotovili, da je v prejšnjem sojenju Nekateri udeleženci niso odzvali, kar lahko razumemo tudi kot problem aldeslevkin dnevnega režima odmerjanja.
Dosedanji rezultati kažejo, da je vsak dan Rezultati uprave Podskupine postanejo manj občutljivi na zdravila, je priporočljivo, da bi dobili najboljše rezultate imunitete ne bi smeli jemati zdravila vsak dan.

& ldquo; sladkorno boleznijo tipa 1, če je ne zdravimo, je smrten, vendar dosedanji način zdravljenja & ndash; & ndash; injekcije večkrat na dan insulin ni umesten, najhujše vidiki bolnika bolj boleči, še posebej za otroke, & rdquo; Frank Waldron-Lynch
zdravnik je rekel.
& Ldquo; Naš cilj je razviti metodo zdravljenja lahko končala dnevne injekcije inzulina in povzroči bolnikovo svoje stanje imunski sistem zgodnjega škode.

& ldquo, smo na začetni stopnji, vendar je uporaba zdravil, proizvedenih naravno v telesu obnoviti zdravje imunskega sistema teh bolnikov.
Prejšnje študije so osredotočene na zaviranje imunskega sistema, želimo, da jo prilagodi.
Naš naslednji korak je najti optimalno program zdravljenja zdela; & md Cigar Store pepela, čeprav ne preprečuje poškodbe, poškodbe naš naravni obrambni sistem, vendar pa bo le okrepila svoj odziv telesa.
& Rdquo;

raziskovalci, vsaka obdelava se bo najprej osredotočil na novo diagnozo diabetes tipa 1 v telesu, od katerih so mnogi še vedno lahko tvori dovolj insulina za preprečevanje zapletov pri bolezni.
Zdravljenje lahko pomaga preprečiti nadaljnjo škodo in jim pomagati, da še naprej proizvajajo majhne količine inzulina v daljšem časovnem obdobju.

kurja očesa ali žulji je zaradi dolgega debelo trenja kože ali pritiska ob vznožju pojavijo boleče območje.

tiste dolgo v vrhu stopala in noge se imenuje kurja očesa.
Tisti, ki se pojavljajo v podplatih se imenujejo žulji.

glede na ameriški Podiatric Medical Association (APMA) je dejal, ne glede na to, kje so, lahko kurja očesa in otiščanci škoduje, in ima lahko resne posledice za bolnike s sladkorno boleznijo ali vplivajo na krvni obtok.

Po združenje novinarski konferenci pripombe, & ldquo z; blage kurja očesa in žulji ne zahtevajo zdravljenja.
Če kurja očesa ali žulji ni vam povzroča težave, kar je lahko.
& Rdquo;

& ldquo; Če kurja očesa in otiščanci povzroči bolečino in nelagodje, ali kakorkoli posega v vsakdanjem življenju, da si ogledate podiatrist.
Poleg tega je treba pri bolnikih s sladkorno boleznijo, slaba prekrvavitev ali drugih pacientov hude bolezni preveriti noge, & rdquo; priporočila organizacije.

če je rahla kurja očesa in otiščanci, vam zdravnik lahko svetuje, da spremenite čevlje, ali dodati nekaj drugih polnil.

kurja očesa ali žulji, ampak bolj prednostno zdravnik.
Lahko se postrga s skalpelom rezine odebeljeno kožo.
To je boleče sredstvo, saj je koža mrtev.
Po APMA, kurja očesa ali žulji, če lahko ponavljajočih se napadov zahtevajo nadaljnjo obravnavo.

Če kurja očesa ali žulji povzroči hudo bolečino, lahko uporabite kortizon.
V nekaterih primerih je morda potrebna operacija, združenje dejal.

Za preprečevanje kurja očesa in žulji, nosijo prave čevlje.
Če imate stopala ali toe deformacije, se posvetujte z zdravnikom, kaj najbolj primerne čevlje.

po APMA, uporabite gel blazinice lahko povzroči kurja očesa in žulji, da se zmanjša trenje in pritisk.
Podiatrist vam lahko pomaga najti najboljše mesto, da odkrije gel pad je dano.