Juno vesoljsko vozilo, Jupiter aurora zabeležili “nenavaden hrup”

Published by: 0

Kot je prikazano, to je 27. avgust & ldquo; Juno & rdquo; sonda fotografirali Jupiter, je pred kratkim prišel iz dveh ur kasneje, ko je detektor razdalja Jupiter 195000 km.
V tem preleti zabeležili v radijski valovi sevanja Jupiter aurora javnost.

Po britanski Daily Mail je pred kratkim & ldquo poročali, Juno & rdquo; ko je sonda letela po površini Jupitra, zabeležili čudne podatke zvoka.
27. avgust & ldquo; Juno & rdquo; ko nad orbito Jupitrove poteka zapis val sevanja Jupiter močan aurora sprosti, ti valovi z detektorjem oddani je opremljen s plazmo valov detektorji (valovi), prikazani po pretvorbi inženirjev
avdio datotek, ki prikazuje nenavadno zvočno.

je poročal, da se je prvo opazovanje Jutarnji sevanja radijskih valov Jupitrove v 1950, vendar nikoli analizirana v tako ugodnem položaju.
Raziskave so znanstveniki na univerzi v Iowi – Bill Coulter (Bill Kurth) je dejal: & ldquo; Za nas je morda Jupiter je le velikana plina, ampak detektorjev plazma valov za odkrivanje visoke energetske delce v aurora Jupitrove se oblikuje Arctic curek
Signal, ki je najmočnejši v sončnem sistemu v obliki energetskega sproščanja.
Trenutno se trudimo, da bi objavil ti elektroni prihajajo.
& Rdquo;

raziskovalci upajo, da preuči, kako elektronov in ionov vzdolž magnetnih silnic pospeši over v Jupitru, na koncu trka z Jupitrovo atmosfero pride, energija nastane med izbruhi postal Jupitrovih Polarni.
Plazma val detektorji na različnih delih orbite Jupitra magnetnih valov vzorčenja plazma vala, plazma Kurt podoben strunami instrument.
Poudaril je, da če ste vleče vrvice na violino, se pojavi niz vibracij, ta niz vibracije kot plazme, ki je v obliki nabitih delcev, ki se giblje stanje, vendar pa te zvočne valove, ki jih ljudje ne morejo slišati.
Stisnite toliko ur opazovanj za Cigar Store kratek kanal, po prestavi & rdquo;,;

raziskovalci potrebujejo zvočni spekter & ldquo.
Pričakovani & ldquo; Juno & rdquo; pod detektorji valovni detektor plazmi na Jupiter prvem obdobju opazovanja je 2. november je naučil, uporabo sončne energije & ldquo; Juno & rdquo; sonda pred petimi leti povzročila emisije iz zemlje
prazen, julija letos za vstop v orbito Jupitra.