Ips celice zdravljenje bolezni srca glej opica učinek

Published by: 0

Glede na Tajvanu in ldquo; CNA & rdquo; 11. oktobra poročal, da uporablja raziskovalna skupina japonski Šinšu Univerza povzroča pluripotentnih matičnih celic (iPS celice), pripravljen kardiomiociti presaditev, da trpi zaradi miokardnega infarkta opic posledico izboljšanje simptomov, kot prvi na svetu
.

Po NHK, ki jih izredni profesor Chai Yuji poročali vodil Raziskovalna skupina je napovedala, da jim je uspelo iPS celic, ki kardiomiociti presajeni na opicah, je napad simptomi opica srce izboljšalo.

raziskovalna ekipa načrti v nekaj letih za začetek človeških kliničnih preskušanj, in izvajanje poskusov na načrtu opice zdravljenja naprej, tako da je uspeh velik korak naprej.

Raziskovalna skupina iz opic, ki imajo malo verjetno, da povzroči imunski zavrnitev posebnih vzorcev za izdelavo iPS celic za spremembo v miokardne celice, nato pa so bile te celice presadijo v pet miokardnim infarktom trpijo opic, opice, ni povzročilo 5
od zavrnitve, v primerjavi z letom pred transplantacijo, za izboljšanje srčne mišice, lahko kri prevoz tekočih Cheap Cigarettes povprečno povečanje za približno 8%.

pa opice presajene kardiomiociti, enkrat pojavil aritmijo, je raziskovalna skupina bo še naprej raziskave najti načine za zmanjšanje stranskih učinkov.