Bloomberg: 2030 avtomobilov delitev bo postala mainstream avtomobilska industrija sooča transformacije

Published by: 0

Po britanski “Daily Mail” poroča 11. oktobra, Bloomberg objavila poročilo, ki ga je leta 2030 pričakuje, bo spodbuda vlade in spodbude, električni avtomobili in število samozaposlenih vožnje avtomobilov še naprej povečevala ali storitev, delitev avtomobila
bo prevlado na trgu.
Ta pobuda bo zmanjšala ne samo emisije škodljivih plinov, lahko izboljša tudi prometne zastoje, oboje.
Ampak tudi velik izziv za avtomobilsko industrijo.

za zmanjšanje emisij toplogrednih plinov, vlada poskuša s subvencijami, davčnimi spodbudami in z uvedbo območij z majhnimi emisijami in drugimi politikami za spodbujanje ljudi k uporabi električnih vozil.

Glede na poročilo McKinsey & Company in Bloomberg New Energy Finance je pokazala, da se je cena litij-ionskih baterij padla od leta 2010 do 1000 $ na kilovatno uro (okoli 6718 juanov), v letu 2015 za 350 $ (okoli 2351 juanov)
stroški padla za 65%.

z novo infrastrukturo poganja bo rojstvo velikega števila obiskovalcev vrat-storitve za souporabo avtomobilov.
V mestih, kot so London in Singapur, upoštevajoč politiko stroge emisij, zmanjšanje stroškov, kakor tudi samo-interesa dejavnikov, je verjetno, da se opusti uporaba osebnih avtomobilov.
Poročali, da je v letu 2030, v gosto naseljenih in visokimi prihodki urbano London, se pričakuje, Singapur, električni UNM Clothing gibljejo avtomobilov na cesti, da se upošteva 60% avtomobila.
Medtem, v 10 avtomobilov, bo štiri avtonomnih vozil.
To je uvedba območij z majhnimi emisijami, podporo potrošnikov in posledica tržnega prijazno gospodarstvo.

lahko pa povečanje električnih vozil tudi grožnja za avtomobilsko industrijo.
Poročilo analizira prihodnost avtomobilske industrije se bodo soočile temeljne spremembe, da je treba za zasebno avtomobilskega prometa storitev javnega prevoza.
Bencin na drobno je treba upoštevati tudi trenutno vrednotenje sredstev, pa tudi vprašanja, kot so, kako pridobiti več prihodkov od dajatve, na maloprodajnem trgu in storitev flote.